Biseri, svetovanje na področju jezikoslovja in rodoslovja, Silvia Josephine Žele

 

Izobraževanje – tečaji angleškega jezika

Nudim individualno ali skupinsko poučevanje angleščine različnih starostnih skupin v naslednjih področjih:

Silvia Josephine Žele

Sem kvalificirana profesorica angleščine iz Avstralije. Leta 2005 sem se preselila v Slovenijo, kjer se sedaj ukvarjam s poučevanjem, lektoriranjem, prevajanjem in raziskovanjem rodoslovja v okviru lastnega samostojnega podjetja.

Rojena sem bila slovenskim staršem v Melbournu v Avstraliji. Študirala sem na Victoria College v Melbournu, smer: pedagoško izobraževanje. Študij sem zaključila 2. junija 1984 ter s tem pridobila naziv "Bachelor of Education: Secondary", kar v skladu z avstralskim študijskim sistemom omogoča poučevanje dijakov v starosti od enajst do osemnajst let. V letu 1995 me je Ministrstvo za šolstvo države Viktorija v Avstraliji poslalo na dodatno izobraževanje za poučevanje tujih jezikov, katerega sem zaključila na La Trobe University v Melbournu 21. septembra 2001, smer: Graduate Diploma Humanities and Social Sciences: Italian (Diploma humanističnih in družboslovnih znanosti: Italijanski jezik). Poleg tega sem dodatno opravila tudi maturo iz slovenskega jezika v letu 2003.

Na pedagoškem področju imam veliko delovnih izkušenj, saj sem v državi Victorija enindvajset let poučevala v štirih šolah. Učila sem angleščino, geografijo, zgodovino in računalništvo.

V Sloveniji sem poučevala mnoge posameznike in različne skupine, zato mi izkušnje na tem področju omogočajo izvedbo tečajev, ki v največji meri zadostijo potrebam in željam mojih slušateljev.